06 листопада 2009

Мій перукар


У кожної жінки має бути декілька «довірених» спеціалістів – гінеколог, манікюрша, і, звісно, перукар. Все залежить від розміру вашого гаманця, але базовий набір «профі» залишається більш менш в межах цих трьох.

Щаслива та жінка, яка віднайшла всіх «своїх» спеціалістів, і їй лише залишається узгоджувати з ними свої графіки та планувати систематичні відвідування. Проте, більшість з нас все ж знаходиться у перманентному пошуку. Причини цьому різні – так і не пощастило знайти «свого», загубився номер телефону, ти переїхала на інший кінець міста, твій лікар раптом вирішує продовжити свою кар’єру закордоном… Хоча так приємно казати своїм подругам – «можу порекомендувати тобі мого перукаря (лікаря, манікюршу)», а самій розуміти, що твої основні частини тіла у надійних руках.

Але в один прекрасний момент помічаєш, що твій перукар вже настільки звик, що просто не бачить вже тебе іншою, а від походу до салону ти перестаєш відчувати ту насолоду, яку приносить очікування новизни, зміни та перетворення на принцесу. Тому ти знову пускаєшся в пошук – досліджуєш нових спеціалістів, підключаєш всіх подруг, твій телефон набухає новими записами з телефонами «Лена перукар бесарабка», через тиждень ти дивуєшся, хто таку дрянь забив в твій мобільник і хто така ця Лена… Але ти не втрачаєш надії – продовжуєш шукати свого-нового-спеціаліста-назавжди, перебираєш, розчаровуєшся, відрощуєш, витрачаєш, радиш, не радиш, сумніваєшся, захоплюєшся, розумієш, дратуєшся, радієш і, в кінці кінців, втомлюєшся.

А втомившися, повертаєшся в сім’ю до «свого» перукаря-«чоловіка». Він раптом дивиться на тебе свіжим поглядом (а то! - не бачив же довго, скучив напевно), робить з твоїм волоссям щось таке затишне і вражаюче, таке твоє, те, чого ти шукала і не знайшла. І ти думаєш – і для чого я йшла? А потім сама собі відповідаєш – для того, щоб повернутись. Кажуть, хочеш змінити життя – зміни зачіску. Хочеш кардинально змінити зачіску – знайди перукаря-«коханця». Отримай сильну емоцію і повертайся до «перукаря-чоловіка».

В житті теж так, напевно…

Поділитись контактом «мого» перукаря?:-)

1 коментар:

ashberrrry сказав...

Кстати, про волосы. Недавно прочитала в журнале «Здоровье», что шампанское полезно для волос. Рассказала всем знакомым, отнеслись скептично, но «укрепляли волосы» без угрызения совести. А оказалось, что нужно применять наружно))) Вот. Маска из шампанского против выпадения волос. Способ приготовления и применения. Шампанское вылейте в любой сосуд и используйте после того, как осядет пена. Нанесите шампанское на кожу головы, совершая массирующие движения. Выполняйте процедуру на вымытых волосах и не смывайте маску- я уже представила эту процедуру и то, чем она может закончиться..)))