22 грудня 2009

Виховую витримку і терпіння

Бувають в житті ситуації, коли терпіння стає найбажанішою чеснотою. Саме терпіння нам часом бракує, ми зриваємось, кричимо, тупцюємо ногами, ревнуємо, бігаємо, даремно псуємо собі настрій та дратуємось. Натомість - треба лише трохи застигнути, перечекати, потерпіти і насолдитись медитацією. Але це ох як не просто! Останній раз, коли я вирішила тренувти витримку йогою - мало не збожеволіла! А от що дійсно допомагає - це шиття, або ще якесь рукоділля. Ціла філософія. Примусово-бажане тренування у мене було протягом 3 тижнів - шили з подругою новорічний костюм! І заодно валяли милі речі:) Витримку я перевірила - спосіб дієвий:)
А от якби я була мужчиною, то тренувалась би іншим способом - залягла б десь у траншею і вистежувала б ворога:)

13 коментарів:

MAVERICK сказав...

Я думаю, що сидячи в траншеї, також можна здуріти(а ще там брудно). Хоча я знаю одну історію, коли один Японець просидів у окопі 40 років після кінця війни...

Bilka сказав...

він напевно увійшов у глибокий медитативний транс у тій траншеї... викопав землянку і оселився там, ну і по ходу став героєм:)

MAVERICK сказав...

Та ні! в нього просто радіо сіло, а коли всі загинули, то він залишився сам один. А коли його знайшли, всі посміялися-посміялися і забули...

Bilka сказав...

А чого він за 40 років нікуди піти не надумав, а все чекав?..

MAVERICK сказав...

Чекав, що зараз як попруть! :)

Bilka сказав...

А:) сміюся:))))

Flat Cat сказав...

Я вам расскажу, как мужчины тренируют выдержку. В жаркий летний день смотрят на запотевший бокал холодного пива:) Хм... По моему у меня в холодильнике еще бутылочка осталась:)

Bilka сказав...

Був класний "Ералаш" про тренування сили волі снікерсами:) Я не знайшла, але підборка гарна - сміялась - http://www.youtube.com/view_play_list?p=03384D895231B3DA&page=1 Ги-ги:)

Bilka сказав...
Автор видалив цей коментар.
Bilka сказав...

http://www.youtube.com/watch?v=bqTmcubsgkg - от:)

Bilka сказав...

http://www.youtube.com/watch?v=OSw2ed6mAnY - ха-ха-ха, год семьи:)

MAVERICK сказав...

а ирландци пьют теплое пиво- вот выдержка у них! ждут пока нагрееться и пьют

Bilka сказав...

А у В'єтнамі смажать оселедці...нюхають і потім їдять...А!