29 квітня 2010

Авторитетна Білка

Щоб заслужити прихильність жінки – зробіть так, щоб, вона відчула позитивні емоції стосовно вас. Щоб отримати прихильність чоловіка – треба заслужити його авторитет.

Моя щоденна ранкова пробіжка – простий приклад. Вибігаю з дому і кросую алеєю, назустріч незмінно біжить сусід, знайомий ще з минулого року. Таке враження, що він чекав, коли ж я перезимую і нарешті вибіжу, бо якось з полегшенням махнув рукою. Свій авторитет спортсменки я заробила у нього ще минулого року.

Далі пробігаю дитячими майданчиками, на яких ще два сусіди мирно вигулюють песиків – теж взмах рукою. Це все теж мої минулорічні «досягнення».

І, нарешті, зупинка на фізкультурному майданчику. І … нові обличчя! Я дійсно здивувалась – звідки за зиму у нас стільки спортсменів у різних вікових групах взялось? А жінок немає взагалі. Тому і вийшло так, що я вступила «на їх» територію. Коли я прийшла вперше, вони займались кожний своїми вправами у різних кутках майданчику. Вже наступного дня вони згуртувались біля турнікетів і злісно віджимались позиркуючи на мене. І так протягом тиждня. А я все приходжу і завзято роблю свою зарядку.

Пройшов тиждень і в понеділок вони всі дружно зі мною привітались, висловивши передбачення, що я спізнилась, бо холодно. Крига скресла. Відтепер ми всі щодня вітаємось і радіємо ранковим вправам. До цього вони мене елементарно «випробовували», бо сумнівались чи я витримаю щоденний спорт, чи просто приходила нові спортивки показати. А потім, коли побачили, що це система – віддали мені свою прихильність. Ось така історія про те як Білка заслужила авторитет у місцевих дідусів-спортсменів)))

2 коментарі:

Flat Cat сказав...

А спортивкі гарні?:)

Bilka сказав...

Вони гарно облягають стегна зверху і стають прямими до низу. Ноги довгі і гарні:)