20 липня 2009

Скелети в чоловічій шафі

Які скелети в собі ховає чоловіча шафа? Самі що не є справжнісінькі! Це скелетики для комірців сорочок. Ніколи в житті я не припускала, що така штука може існувати. Але виявляється, що у справжньої чоловічої сорочки в комірці є таємні отвори. Вставляєш в них ці «каркасики» і виглядаєш на мільйон баксів – комірець стоїть! Хто б сумнівався, що все пристосовано так, аби стояло в найкращому вигляді))

Хочеш бути ідеально-стоячим – маєш впоратися із деякими проблемками:
1. «Скелетики» потрібно виймати перед пранням з логічно-зрозумілих причин.
2. Хоча передбачливі виробники і понаставляли на них логотипів Zegna, приміром, але що якщо у тебе сорочок Zegna багато, а фасони у них різні, і, відповідно «скелетики» різні – путається!
3. Цю виставку палеолітського мистецтва все ж потрібно десь зберігати. Зберігати надійно – щоб діти не покрали, щоб друзяки не ржали, щоб дівчина з пилочкою для нігтів не переплутала….

Бачу в цьому моменті гарну тему для якогось чоловічого глянцю – «Щоб комірець стояв») От в останньому Men’s Health статті, або керівництва для починаючих генікологів, або про похудання (правда!!). Ні написали б, як полегшити чоловікам життя. Наприклад, придумали б якусь коробочку-цяцю, в яку це добро кістляве можна поскладати – маленьку, зручну і компактну, дерев’янну… ) Є ще один варіант – наприклад, прикупити собі дорогущі «кості» багаторазового використання і юзати їх на всі сорочки. Срібні, наприклад, ги:-)


Або такі шкіряні портмоне … Класна б стаття вийшла – огляд засобів для зберігання collar stays… Більше про «скелетики» на спеціальному (!) сайті.
Справжнісінький патронтаж!!

6 коментарів:

Ольчик сказав...

так-так, це типу вандер-бра :) зняв його і вандер- веа із йор бра :)))

Bilka сказав...

бу-га-га:-))))

Flat Cat сказав...

Ой блін, от я ж таке щось шукав!!!Щоб кісткі ці складати якось. Де, де, де такі портомне продають???

Bilka сказав...

Довдеться пошукати:-) Мені:-)

Анонім сказав...

[url=http://www.pi7.ru/zhenskiy-zhurnal/1884-devstvennost-plyusy-i-minusy-ee-nalichiya-ili-otsutstviya.html ]С каким наслаждением я его сегодня выгнала! [/url]
Девушки, может кто знает:) Неохота копаться в инете долго.
Я не так давно переехала, живу сейчас в центре, в районе Чистых прудов.
Никто не знает, где можно позаниматься пилатосом или же калланетикой в том районе.
Конечно же хотелось бы, для того порекомендовали групповые занятия с каким-нибудь неплохим тренером (не в плане квалификации, мне ненепременно, для того он мастером спорта был... а просто неплохим тренером, небезразличным к своим "подопечным).
+ хотелось бы, для того это было не очень дорого (не больше 500 руб. за занятие).
Заранее спасибо всем большое!:)

Анонім сказав...

Как говорилось на Seexi.net Что-то села пить кофе около окна и увидела на свету свои ноги, а они какие то синие, в голубых прожилках что ли. У меня аж сердце в район живота опустилось, думаю "ну вот и старость пришла", а как оказалось это у меня джинсы так полиняли)))) Как стало радостно на душе!!