26 листопада 2009

Що роблять люди за зачиненими дверима

Всі люди різні. Але є такі, дії чи рекції яких виходять кардинально за межі нашого розуміння. І вони – звичайні люди, які живуть поруч з нами. Але іноді їх називають диваками.

Тему цього посту мені підкинула мамина розповідь про її знайому. Описуючи її, мама пару разів наголосила, що в свої 60 років та тітонька й надалі залишається схибленою на сексі і чоловіках (добре, що хоч у такому комплекті). Тому, коли мама виклала на стіл малоформатну книжечку і сказала, що її налабала та збочена тітка – я зацікавилась.

Відкривши яку попало сторінку, я поринула у агонію чужого життя. Перше ж речення захопило мою увагу – там йшлося, що далі авторка повідає свій найсексуальнішій сексуальний (вибачте за тавтологію) досвід у житті. Незважаючи на те, що вона описувала справи тридцятилітньої давнини, моя уява вперто малювала собі таку старушенцу-збоченку у латексних лаштунках. Але все виявилось ще набагато гірше. Йшлося про те, що у нього все боліло страшенно, він соромився, а потім зізнався їй. Почали ходити по лікарях, а у тих 2 варіанти – або під ніж, або мазями замащувати. Різати страшно, а мазь сам не запхаєш, бо процедура хитра. Хід засовування всякого приладдя «туди»було викладено у всіх деталях. Так що якщо у когось геморой, можу книжицю принести – почитаєте рецепти. Далі гірше – так вона його лікувала більше року, умащувала, уціловувала, наглажувала і кряхтіла, але все одно не допомогло. Зробили операцію. Після чого йому одразу ж захотілось як думаєте чого? Ги))) Так – сексу! Далі продовжувати нема чого. Просто така собі історія сексуальна.

Це я до того, що як подумаю, які цікаві речі люди можуть робити, коли їх ніхто не бачить, так аж здригаюсь від цікавості! Уявіть, ви проходите повз двері сусіда, а йому в цей час, коли ви проходите, дожовуючи ранкову булочку, шестидесятилітня коханка мастить попу мазями від геморою… Блокбастер)

Насправді, мене вразив не сам факт колективного лікування геморою, а те як вона його у своєму оповіданні описала. Можу дати почитати)


P.S. Завела в google pictures слово "геморой" - краще б я цього не робила...

2 коментарі:

Flat Cat сказав...

Вот прекрасный пример того, как даже из сексуальных откровений 60-летней тетушки можно сделать важный вывод. Если появился геморрой -- нечего заниматься унизительными процедурами!!! Мазь -- не поможет!!! Под нож хирурга -- и в постель к любовнице!!!:)

Bilka сказав...

:) до речі, саме ткий висновок, як не дивно, я і зробила після прочитання цих бредень - МАЗЬ НЕ ДОПОМОГАЄ і ЯКЩО ЧОЛОВІК ХОЧЕ СЕКСУ, то він здоровий (ну це я і так і знала:)