18 листопада 2009

Lady BOSS

Можливо, щоб ще більше зрозуміти чоловіка, потрібно «доторкнутись» до одягу, який він носить. І не просто підійти і помацати його за рукав, а надягнути на себе «його» сорочку. Можна це зробити як еротична Кім Бесінджер, а можна просто прикупити для себе сорочку «його» марки, але жіночу. Так і вийшло.

Нарешті я сповна відчула свіжість та м’якість 100% бавовни, дозволила своїй спині, скерованій граціозним кроєм, випрямитись та перетворитись на елегантну осанку… Не можу пригадати, коли в останнє отримувала задоволення від того, що на мені звичайний чорний костюм і сорочка. Все? Так – все. Ані прикрас, ані квіт на лацкан, ані хустинки на шиї…

Так от, любі мої, таке задоволення можливо отримати, якщо на вас ПРАВИЛЬНА і ХОРОША сорочка, і, бажано, чоловічої марки. Наприклад, Boss. Таку річ не потрібно доповнювати, вона сама за себе говорить. Не кожного дня, бо завтра захочеться і синіх квітів, але задоволення під час носіння гарантоване. А ще такий образ ніби додає рішучості і якогось, навіть, чоловічого азарту до всього що я роблю. Іноді це також корисно і безумно цікаво!

Тепер я розумію для чого чоловікові 30 однакових (я вже так давно не думаю, а ви?) сорочок Boss – він отримує від них задоволення!

4 коментарі:

Flat Cat сказав...

Это интересно. Я всегда говорил, что хороший костюм и рубашка красивы сами по себе и не требуют никаких дополнений. Но чтобы это действовало и на женщин??? Интересно...

Bilka сказав...

От і яне знала що діє, а виявляється як діє - з а т я г у є!:-)

ashberrrry сказав...

гыы, признавайся, это партизанский маркетинг от BOSS))

Bilka сказав...

тіпа вони зі мною сорочками розплатились?:)