10 лютого 2010

Білка твіттерська


Я вирішила завести аккаунт на twitter. Мотив: у всіх є, а у білки немає. Мотив, звісно. примітивний, але зате чесний. І цікавість - чому так всі пищать від цього твіттера - треба ж розібратись.
Поки що якихось структурних думок нема, так емоційний потік, але попунктний:)

- я створила цілих 2 аккаунти. Маю таку дурну звичку понароджувати купу електронних скриньок, аккаунтів і т.д. Один у мене більчачий - Squirreldom, а другий звичайний іменний

- зразу роблю висновок, що треба один з них видалити. І скоріш за все іменний, бо на мене наганяє тугу читати ці причитання своїх колег по ринку та інших всяких дивних людей

- не можу зрозуміти для чого набирати в followers всіх своїх знайомих, які є в Linkedin, Facebook та однокласниках... Якийсь дубль функцій - тільки заходиш в інший аккаунт

- от за ким цікаво фоловитись так це за селебрітіс і близькими тобі брендами. Сидить Tiesto десь на іншій півкулі строчить зі свого iPone - tiesto Amazing food,so full now that I need a few shots to digest all I ate! Відчуття присутності! І новини можна швитко позбирати - хто який реліз зробив, де виступає, які диски і т.д. Вони ж всі (dj) просувають себе там. Усе зручно і швидко.

- одразу видно чи селебріті сам пише, чи його прес-служба. Чи фейк:) але там є послуга веріфікешн.

- цікаво виявляється, що ті кого ти весь час вважав цікавим насправді зануди

- сама я, якщо чесно, не знаю, що там писати..:) Так пишу, що в голову прийде - розбираюсь поки

- і основна перевага цієї штуки twitter (тепер розумію, чому так всі медійники пісяють кип'ятком) - це швидкість викиду інформації. Інтерфейс дуже простий. Настільки, що з телефону ним напевно простіше користуватись аніж з компа. На те і розраховано. От наприклад, сидиш ти на презентації нового гаджета Apple, дістає Стів Джобс із сенсаційного ящика нову примочку, а ти в той самий момент дістаєш свій телефон і пишеш твіт - "this new iPad is fully shit...". Ну і добре, щоб ти був при цьому якимось журіком з Таймс та мав пару тисяч фоловерів на твіттері. Анбелівбл - 3 сек і якщо хоча б 1000 фоловерів ретвітне, то за 5 сек хвиля повториться і т.д. і т.п. - твітт-цунамі.

І наприкінець напишу те, що по ідеї треба писати спочатку - як це працює. Дуже просто - реєструєшся, отримуєш профайл, думаєш за ким ти хочеш стежити, шукаєш їх пошуком і прикріпляєшся. Після того як натиснув follow - вся їх діяльність у тебе на сторінці. Retweet - це коли ти пересилаєш чийсь twitt. Ну свої повідомлення пишеш у віконечці, а їх читають вже твої фоловери. Максимально можна написати 140 знаків.

Follow squirreldom on Twitter

5 коментарів:

MAVERICK сказав...

не у всех-у папы нет. Твитер отстой!!!!

Bilka сказав...

It's simply his choice

ash-berry сказав...

я вот тоже не догоняю твиттер, может потому, что я не интересуюсь селебритис)), хотя и еккаунт есть..

Bilka сказав...

так я це і маю на увазі. Я теж не доганяю твіттер. Єдине, що мене туди хоч якось заманює - це діджеї. І те не з точки зору їх особитостей, а тому, що можна дізнатись що нового випустили, які компіляції, треки і т.д. Бо сайти всі якісь на цю тему не дуже інформативні. Другий аккаунт я вже видалила:)

MAVERICK сказав...

Радует то , что Билу гейтсу с верифаунд акаунт можно сказать FUCK YOU WITH YOUR WINDOWS VISTA!!!