09 лютого 2010

Впадаю в радісну ейфорію

Різні деструктивні емоції складають до 80% думок в нашій голові - це вчені таке довели. До деструктиву можна сміливо відносити страх, сумніви, побоювання, тревоги та інші переживання. Але є і гарні новини - ті самі розумники доводять, що щастя є не дарунком зверху (і Коельо про це пише), а результат наших же вольових зусиль. Отже на 50% ми здатні себе відчувати щасливими завдяки нашій генетичній програмі, ще на 10% - щастя залежить від рівня достатку та сімейного стану і аж на 40% - від типу мислення.
Висновок: якщо направляти свої думки в радісне русло та використати генетичний потенціал, то можна більшу частину свого життя провести в солодкій ефорії щастя і радості. спробуємо?

2 коментарі:

Flat Cat сказав...

Что-то как всегда ученые накрутили -- не поймешь... Или интерпретация хромает:) Как так может быть -- 80% негативные эмоции, а потом еще 50, 10 и 40%? Или это от оставшихся 20ти? Тогда не очень радостная картина, негативные эмоции, как ни крути, доминируют.
А генно нерасположенный, негативно мыслящий человек -- на грани, от которой его отделяют только достаток и семейное положение:)

Bilka сказав...

Це як система рівнянь. Зазвичай емоційний стан так розподіляється в голові - 80% на негатив, а 20% - на позитив. Разом 100% Це одне рівняння.

Друге рівняння. беремо знову купу всіх емоцій за 100% (забули про перше рівняння). Тут ми вже не констатуємо факти, а говоримо про здібності. Теоретично 50% здібності відчувати щастя закладено у нас на генетичному рівні. Тобто, якщо генетика ок, то і всі 50% успіху в наших руках. Ну інше по списку. Логіка зрозуміла?

Повертаємось до першого рівняння - якщо ми ліниві, то так і маємо 80% негативних думок. А якщо примінимо силу волі звернути себе в позитив, то от вам будь ласка можна сміливо віднімати від цього негативу 40% позитиву, пів генетики і трохи грошей. Understand?

Якщо слідувати цій логіці, то можна ці 80 поганих % перетворити на, наприклад, 60 хороших %. І вийде все з точністю до навпаки - 20% негативних емоцій і 80% - позитивних (завдякі нашим вольовим зусиллям). Ейфорія! От:)