05 серпня 2009

Хотіла масаж - отримала гімнастику для лінивих

Невимовно хочеться їсти, спати і ні про що не думати. Руки ледь по клаві перебирають, але я ж маю описати це відчуття! Почну по порядку. Я люблю так – або за мене все хтось спланував, а я лише «приходжу», або я все беру в свої руки і повністю контролюю. Але це тема іншого посту. Тут я це кажу до того, що одна моя знайома білява тварина на ім’я Светунчик зробила мені сьогодні ласку, щоб я тільки «прийшла». А тема нашої зустрічі очікувалась дуже інтимна – випробовування тонусних столів.

Як людина відповідальна, Світун вислала мені лінки на детальні описи цих монстрів техніки, про все домовилась, сповістила ціни і умови, детально скоординувала наші пересування. Я ж в свою чергу не зробила нічого (я ж настроїлась «приходити», ги). Так похапцем проглянула сайтики (картинки мені сподобались) і вже на повну очікувала вечірнього розслабону на чудо-столі, який мене масажуватиме. Знаєте є такі в шопінг-молах такі чорні крісла, а в них люди сидять і вібрують. Завжди хотіла спробувати, але якось на проході ж не естетично. От і настроїлась я на вечірній кайф сьогодні.

Прирулили ми на Лівобережну, знайшли тонус-студію (щось мене ця назва таки хвилює). В ліфті я запитала Свету – «А ми що й направду в тонусі станемо?» Вона гигикнула, але задумалась. І не дарма. Бо всю наступну годину нам думати було ніколи. Ми працювали. Як страшні мули працювали. Довелось качати прес, підіймати ноги і рухати попою. Але на тонусних столах) Відчуття змішані. Наче вранці я вже отримала свою порцію тонусу і ввечері хотіла масаж, але все ж це щось інше відмінне від звичайного «заліза» в залі. Якось напрягів не відчуваєш, сім потів з тебе не стікає і ніякого дискомфорту. Остання вправа була найприємнішою – я мало не задрихла від масажування попи!)

Результат поки такий – спати хочу неймовірно, жерти як вовк і голова пуста-пустісінька, як після сексу… Додому їхали на автопілоті під плавне щебетання доці і продування холодного вітерця у відкриті вікна….

Вирішу завтра чи буду так себе ще в тонус запихати))


Тонус-студія

5 коментарів:

Анонім сказав...

Світунчик пише:

"Ти головне дуже не розслабляйся мені ))) бо у нас ще попереду кріосауна...))))"

Анонім сказав...

І дописує:
До речі, я у тонусі ))

Olchik сказав...

vizmy mene z soboju :)

Bilka сказав...

To Svitunchyk: про кріосауну я точно прочитаю - квота "1 хвилина для першого разу" мене реально лякає - раптом спалять нахрен:-)))

Bilka сказав...

To Olchik: на тонус чи в азотне пекло (це здається і є кріосауна:-)? Я до тбе із своїм столом приїду - от ржака буде, коли мене запитають в аеропорту, а що це ви за хрень зелену везете:-)))))