17 серпня 2009

Чиї музичні інтереси найбільш ганебні ?

Я не ностальгую за старими піснями. І щиро не розумію людей, які щовечора приходять додому і вмикають «Кіно».

Хочеш влаштувати безпрограшну вечірку – роби диско 80-х. Невже всі ці люди отримують задоволення від того ким вони колись не були, замість того, щоб насолоджуватись тим ким вони є зараз?

Дискотеки 80-х заводять мене лише у богом забутому клубі в Чернівцях, куди закинуло п’яну і веселу, а вибору нема – або Modern talking або сідати в кабріолет і їхати дахом. В цій ділемі я вибираю «йо ма харт, йо ма сол» (в дитинстві мене дуже цікавило хто такий Масол))»).

Мене рве на маленьких білок, коли хтось починає підвивати прокуреним голосом Крісу де Бургу - Lady in re-е-е-е-d. Такі раритети ще пів біди. Страшніше щось таке, що було модним у мої 18. Наприклад, Тоні Брекстон, або пісня Don’t speek. Уявляю, аби я крадькома дома це слухала. Нажертись і репетувати в караоке «Я люблю тебя Марина» - це ми можемо, але слухати крадькома, пускаючи сльозу Un-break my heart – ні.

Мій «улюбленець» Том Джонс непогано йде під посиділки з мамою - з вином і на балконі. В дитинстві мама принесла жовту касету Gold Star і сказала, щоб я вчила на його піснях англійську. Раз на рік – так і бути, підтримаю мамині переконання на балконі. Але тільки під червоне вино:- )

Часто, я відкладаю музику, яку слухала навіть лише рік тому – є такі треки, які несуть в собі сильні емоційні асоціації. Рухатись вперед до нових ніжностей, а не грузнути в позаминулорічній ліриці. Намагаюсь.

Постійно слухати старі пісні – це деградація. В якості пізнання історії – корисна штука. Нещодавно спостерігала сім’ю на природі – діти бігають, шашлики смажаться, а в колонках Розенбаум верещить – «шашлик из утки»… Я відкрила віно і відповіла їм лаунжем . Їмо на природі фуа-гра.
А може це ознака старіння - бажання позавивати під "старечу"? І може років через 30 я сльозитимусь зачувши Tiesto?

І на закуску - гра від Бегбеде: «Чиї музичні інтереси найбільш ганебні?». Зізнавайтесь друзі – що ви слухаєте крадькома під ковдрою, заткнувши вуха навушниками і навіть самі собі з острахом зізнаєтесь «А у Кіркорова таки є непогані пісні : - )».

13 коментарів:

Flat Cat сказав...

Я -- не згоден!!! Заперечую!!! Виключите будь ласка третій мікрофон!!!
Є музика яка не є старою. В неі нема віку. От Hotel California наприклад, та й Don't speak в тій же категоріі... А You Look so Fine???:) Га?:)
Деградація, панимаешь...:) Це юношескій максималізм!:)

Bilka сказав...

ой - хто тут репетує?:-) Виправлюсь - по-перше я зробила зноски (читайте уважніше, любий) на деякі моменти. По-друге, згодна стосовно Hotel california та You look so fine, бо була ще надто молодою, щоб під них страждати. Ці пісні я почула скажимо так - не піку їх слави. Ну і плюс вони не є "пошлими" як, прикладом, Ones moreee you open the doooor, тху, що це я Титанык згадала. Ти краще поділись своїми ганебними вподобаннями, а то тишком нишком і фр--р-р-рЖ-)))) Я чекаю із розкритим ротом (з цікавості)

Flat Cat сказав...

Е-е-е, нє:) Давай-ка перша...
А то як про сумку Луі Вуттон -- так з радісттю, а про "Дым сигарет с ментолом" так мовчок:)

Bilka сказав...

Фр-р-р які ви нудні - я тут вам сповідаюся про LV - ви б краще коментар лишили:-) Задовольню вашу цікавість (і чого нас так всіх торкає від чогось ганебного..?)) З останнього - полюбляю у відкрите вікно автівки послухати румунську дівку на ім'я Інна - сільське димко-ноги в піску відпочиває:-))

Squirreldom hostess сказав...

До речі, LV - це дыйсно ганебне бажання, яке я не особливо пргну здйснювати. У мене є інші - більш естецькі хотілки)

Flat Cat сказав...

От я вам скажу. Нема нічого кращє ніж слухати на касетному магнітофоні Електроніка на повну гучність групу Кіно ідучі на максимальній швидкості в десантному відділенні БМП по залишкам бетонки біля города Чарджоу. Спека під 50, пилюка хіба що не в жопі, двигун реве на ізнос, траки гремлять, якась залізяка калатається. Рашид, дурко, ніхера не бачить, несеться вперед як диявол пустелі. І кожну яму ми влітаєм касками в броньовану стелю, а кожне гальмування -- одне на одного.

А з магнитофона реве:
"Группа крови
На рукаве,
Мой порядковый номер,
На рукаве..."

І ми ревемо, а Рашид тільки натискає щільніше на газ. І це такий драйв що якщо хтось щось ще погане скаже про групу Кіно -- буду катати на БМП до посиніння:)

Flat Cat сказав...
Автор видалив цей коментар.
Bilka сказав...

Невже ви написали ще й оду на захист легендарного гурту "сектор газу", а потім засоромились і видалили? Ану, зізнавайтесь, руда тварина:-)

Flat Cat сказав...

ОООО!!!! Як я міг забути:

"И мертвый месяц в небе освещает путь
И звезды давят нам на грудь - не продохнуть..."
І тут прапор Петренко починає садити з крупнокаліберного кулемета, гаряча гільза падає мені за шиворот, я підскакую бьюся головою об стелю -- кінець фільма:)

Flat Cat сказав...

А видалений пост був про групу Віагра... (щось я засоромився:)

Bilka сказав...

Е нє. Ти мене оплакуванням своєї передчасної кончини не заплутаєш:-))) Як про кулемети писати - так ти перший,а як про сіськи - то він засоромився. Луї Віттон ті самі сіськи - вимагагаю детального опису прослуханої пісні ВіаГри!!!!!)))

Unknown сказав...

хмм..Что я слушаю «под одеялом».. ТОР 10 ПОД ОДЕЯЛОМ))
Первое место - Борис Моисеев:
Глухонемая любовь стучалась в окна,
Глухонемая любовь стучалась в двери
Где в этом мире немом душе согреться?
Глухонемая любовь стучалась в сердце
Або
Цветные зонтики рекой бегут по тротуару
Ты где-то там, ты не со мной ведь мы уже не пара,
Любимый человек - нет никого дороже,
Тебя вернуть ко мне, я знаю, невозможно
Любимый человек нет никого дороже,
Тебя со мною нет, меня с тобою тоже.
Ищу тебя я день за днем, смотрю ночами в окна,
Под нескончаемым дождем вся жизнь моя промокла.
..красиво, правда же..))

Дальше - Ирина Аллегрова («Угнала..)))»), гр. Кино и др. Под настроение всякое случается…))

Bilka сказав...

Белая стрекоза любви..:-)