18 серпня 2009

Чиї потаємні матеріальні бажання найбільш ганебні?

А якщо розвинути тему про ганебні нахили? От у мене є одне бажання, яке я сама ж щиро вважаю ганебним. Але нічого не можу з собою вдіяти. Хочу сумку Louis Vuitton. Причому найганебнішу із всіх можливо ганебних. Розумію, що це кіч, але хочеться, зараза. От розумію є, що буду як остання пихата гламуріна з тою сумкою, а хочу-у-у….. Я ще багато чого хочу і багато про це говорю, а от про LV якось соромно мені……..


У-ф-ф-ф – от і висповідалась як на духу. Тепер можна і пофілософствувати. Наприклад про те, що у Венеції одразу за бутіком Louis Vuitton знаходиться ні що інше, а публічний туалет))) Причому положення цього закладу там явно стратегічне, зважаючи на ціну в €1.50 (18 грн!!!). От і я - попісяла після чого сумка за €600 мені здалась дуже доступним аксесуаром…
Аби заморити черв’ячка я купила іншу сумку – карликову) "Сніданок у Тіффані", їй богу...


Швидко діліться вашими най ганебнішими матеріальними бажаннями! Тільки варіанти по-типу «хочу бентлі» не приймаються – давайте будемо реалістами, якщо ви напишете «завжди мріяла скупитись от і до на 7 кілометрі», то це вже хоч якось скидатиметься на правду. Цікаво, а що хлопчики потайки хочуть ганебного (я про матеріальне все ще…)

4 коментарі:

Flat Cat сказав...

Значит эта... Не знаю чего хотят хлопчики, а я хочу Хаммер. Не этот гламурно-педерастический, которому больше подходит расцветка в божью коровку, а тот первый, настоящий военный. Еще хочу УАЗ с открытым верхом, десантными крылышками на дверцах и стереосистемой в багажнике. И Ленд Ровер Дефендер в пятнистом камуфляже 4й бригады САС.
И наплевать, что сиденья дермантиновые, масло течет из всех щелей, а зимой нужно заводить с троса. И на педали давить лучше всего в кирзовых сапогах, а ездить в каске, чтобы не разбить голову:).
Зато во дворе даже мусорные машины будут аккуратно объезжать стороной:)

Bilka сказав...

А мне велосепед и буденовку!!!)))))))))))))))))))))

Flat Cat сказав...

Это будет Первая имени Дикого Леса бронемобильная бригада:)

Bilka сказав...

З сумкою Луі Вітон на перевіс:-)