01 червня 2009

Місцеві дивності

Кожне місто на нашій Планеті – унікальне. Своєю архітектурою, ландшафтами, спіритом та настроєм. Ще вирізняє місто серед інших – його унікальні специфічні традиції. Я не збираюсь зараз говорити про традиції проводити маскаради чи плавати в ріках пива під час октоберфесту (хоча це теж цікаво)). Я хочу поговорити про манюсінькі штришки. Саме вони нас вражають і дивують, бо вони пов’язані з побутом людей і традицією облаштовувати своє повсякденне життя. Так що про палаци не буде – буде про вбиральні йти мова, хі-хі ))

Закладаю нову рубрику і починаю з Пітера, в якому я за півтора дні побачила купу гарних місць, симпатичних людей і ще – одну дивну для себе, як для киянки, річ. Окрім поребриків, які вже стали попсою, вас точно має подивувати ще й таке – «Лестница» тут означає «парадне», або «під’їзд». І дуже зручно, що вказаний поверх, на якому квартирка знаходиться. Зразу можна морально підготуватись скільки топати треба). Дома, особливо в новобудовах, завжди питаю у конс’єржки, на якому поверсі потрібна квартира.
«Обережно, двері зачиняються, наступна станція…» Ги ))) А ви що подумали? Ага – це вбиральня, або по-простому туалет, в автобусі!! Чи це тролейбус? Не важливо, бо все одно цікаво. Дуже хотіла туди зайти подивитись, але черга велика була )) Це вам, звісно, не Голландія з її паблік-пісуарами (от і привід є ще раз з’їздити пофотати їх, особливо цікаво дєвачки виглядають в цих місцинках))).

1 коментар:

Andrii сказав...

Згоден з тобою кожне місце захоплює по своєму.