18 червня 2009

Шлях до серця совенятка

Чого хочуть чоловіки я худо-бідно знаю. Чоловіки – як діти. А чого ж хочуть діти?
З цим питанням мені, мамі із 6,5 річним стажем, розібратись допоки не вдалося)

Моя донька – совенятко. Вранці витягнути її з ліжка можна лише стягаючи. От і сьогодні я вже як 15 хвилин нила з кухні… вставааайййй(((( А воно ніжилось у теплій постелі.

Я фарбувала око і в моїй голові настирливо крутилось чудернацьке слово «патахонтас». Цікаво – що це? Промайнуло, що це щось дитяче, я щосили гукнула – доця, а що таке патахонтас? Не пройшло й пів секунди як на порозі кухні з’явилась моя заспана білява хмаринка. Її маленькі оченята блистіли, а в руках вона тримала якийсь журнал. Мама, от Патахонтас, це принцеса-островітянка! І вона з захопленням розказала мені про принцесу-дикарку, яка живе на далекому острові. Підскакуючи від захоплення, вона побігла вмиватись. На такій веселій ноті пройшов ранок.

Якщо я знаю, чого хочуть чоловіки, а чоловіки як діти, то можливо, я можу знати чого хоче моя доця? Напевно, що «так» - уваги, піклування та щоб я цікавилась її життям)

6 коментарів:

Анонім сказав...

у тебе дочка-ангелятко...зловила себе на думці, що коли дивишся на таких діток, розумієш у чому сенс життя!

Bilka сказав...

в чому?:-)))

Flat Cat сказав...

У виробництві якнайбільшої кількості Ангелів:)

Bilka сказав...

хм... тобто маю народити ще багато-багато Ангелят?:-)

Ольчик сказав...

коли воно своїми ангельськими ручками обнімає тебе,відчуваєш тепло і дотик ангела- ось воно - щастя.а коли воно тими руцями привідкриває твое сонне око і махає тобі привіт, то ти не можеш розізлитись, а лишень мило посміхаєшся..Білка, у тебе є ангелятко і ти щаслива!!!

Bilka сказав...

Ой, про сонне око згадала! Ги - мені смішно))))