19 червня 2009

Гармошка в намордничку)

Як ви ставитесь до сонцевідображаючих (чи як воно там називається) гармошок, які люблячі автовласники турботливо виставляють на лобове скло свого залізного (пластикового?!) друга? Як на мене, ця гармошка з когорти всяких майочок-чохлів на сідушки та масажних підкладок, які наші дідусі намощували у свої червоні москвичі.

Це все одно, що піти і купити собі деу ланос. Чи обвішати всю машину смердючками у вигляді корони із жовтими бульбашками всередині та приторним ароматом «золотих куполів». Дивлюся я на такі гармошки із пожухлими краями і мені хочеться натягнути на цю автівку гумовий «намордничок», начепити на кермо «спортивне» спорядження, причепити на «попу» саморобний спойлер і гукнути «go!». І неодмінно з відкритого вікна звучатиме «Владимирський централ». Тому, коли я бачу на, наприклад, Honda Civic, таку хрень, то мене наводить це на думку, що у водія якісь збочені фантазії і нереалізовані прагнення злетіти під «золотий купол».

Білки тварини з вродженою цікавість, тому скажіть мені на милість – ці штуки дійсно допомагають? Якщо я простою повний сонячний день з цією втулкою, то потім сяду у прохолодний оазис? Чи ні? Їй Богу, скажіть, а то я куплю собі цю хрень для експерименту!

2 коментарі:

Flat Cat сказав...

Опа... В якій автошколі ви займались, що не знаєте такіх елементарних речей. Ця штука необхідна, бо допамагає вам зберігти салон своєго авто на протязі 15 років в майже первозданному стані. Від жари -- не спасає:)

Bilka сказав...

А салон вона чим спасає - щоб не вигорав, чи що?:-)