22 червня 2009

Трусики і ко, або філософія блакитного ліфчика

Сьогодні у мене день білизни. Подруга таки привезла з Голландії блакитні мережані трусики, за що я була їй безумно вдячна. Але все почалось ще вранці. Перед тим як вдягтися я переміняла три комплекти білизни. Щось мені все не йшло. Ви подумаєте, що я готувалась до романтичної зустрічі? В тому то й справа, що ні. Звичайний понеділок. В результаті, в середині дня я спіймала себе на думці, що не пам’ятаю на чому я врешті-решт спинила свій вибір і які на мені трусики. Але це питання швидко вирішилось, поставивши переді мною інше – чи це дійсно важливо, які на тобі трусики-ліфчики, якщо все одно їх не видно, а сексу на сьогодні ніяк не намічається?

Я з цього приводу маю стійку думку, але перш ніж озвучити її, пропоную вам думку громадськості. А її представляють сьогодні мої подруги та інші знайомі дівочої статі. Я зробила невеличкий бліц-рісерч, аби зрозуміти – а є різниця чи ти сьогодні в трусиках-«hello-kitty», чи в симпатичних ажурних стрінгах із атласною шнуровкою.

От який вийшов узагальнений результат:
- Виключно комплекти не носить жодна
- Двоє підтримали непарні варіанти на додачу до переважної кількості комплектів. Якщо секс, то теж покатить, сказали, нічого, що пінгвіни. А якщо раптом була в голубих байкових, то швидко знімає і йде на секс)) А взагалі, вони шампанське пили, то їм віри немає)
- Декілька - в захваті від «снуппі». Пояснення просте надали – зручно, не тре, нічого не чухається, комфорт і свіжість. А якщо секс? Хм, це ж так мило! Він мені під спідницю, а там «hello-kitty»))) Я собі уявляю ці кітті після трьох праннів…
- Одна сказала, що влітку тільки натуральні. Я запитала, а якщо секс – вона сказала, що коли секс вона знає, я запитала – а якщо спонтанний – вона сказала, що це виключено, бо вона заміжня.
- Інша підтримала на всі 100, заявивши, що носить лише гарну білизну, а коли я запитала «чому?», то сказала, що збуджується коли про це думає. Вона теж заміжня.
- П’ята зізналась, що має 5 білих, 5 чорних ліфчиків, стільки ж трусів пополам. Вона їх комбінує… Кольоровий комплект у неї 1 – червоний))) на великий секс
- Одну я навіть не питала, бо всі її ліфчики знаю напам’ять, бо носить вона їх виключно з прозорими блузками
- У старшого покоління я також вирішила не питати
- Троє (!) сказали мені, що я не в собі з такими інтимними (!!) запитаннями. Я зробила висновок, що там варіанти «снуппі» і блакитних байок, бо про ажурні майтки інші дівчата говорили дуже навіть охоче)
- Всі зійшлись на тому, що є ще вимушені зимові варіанти, ala шортики-маєчки, але то приймається, бо власне здоров’я важливе, а тріко і в LaPerla продається).

Моя ж думка з цього приводу проста. Я, до речі, до цього моменту ніколи про це не задумувалась. А зараз от спробувала філософію на цю тему завернути. Ліфикова філософія, ги-ги):

1/ Не люблю розпаровки. В мої шухляді з білизною кількість трусиків = кількості ліфчиків. Виключення становлять лише варіанти ala шортики+стрінги+ліфик. Навіть з чорним і білим немає виключень. Хоча до розпарованого ч/б я ставлюсь спокійно. Але у інших) Сама не фанат комбінаторики. Звісно всяке буває – то в останній момент побачиш, що щось виступає і перевдягнеш тільки низ, то ще щось…
2/ Категорично не приймаю hello,kitty-снуппі-х/б варіанти. Хоча, може в цьому щось і є, коли ти крокуєш з кімнати в кімнату анфіладами свого здоровенного будинку, по-типу туалет спросонку знайти хочеш. На попі труси. З трусів життєрадісні очиська снуппі, посмішки снуппі не видно – попа з’їла…
3/ Якщо сексу сьогодні ну точно не намічається, то щоб прийняти рішення, що ж таке вдягнути, я керуюсь принципом «лягає/не лягає». В настрій, я маю на увазі). От, наприклад, коли у мене він грайливий чи замріяний – жовта прозора, або рожева… Коли стриманий і меланхолійний – чорна. Коли натхнення і активність – блакитна. Передчуття сексу – теж чорна. На білу і червону вибір падає швидше при необхідності (під одяг), аніж через настрій.
4/ Неліквід – в сміття.
5/ Білизна, подарована коханим чоловіком, збуджує. Тебе саму, коли ти в ній)
6/ Проговоривши з дівчатами я, навіть, почала сумніватись у своїх переконаннях і подумувати про варіант байкового сексу. Але то швидко пройшло)
7/ І найголовніше. Якщо ти ходиш в гарній білизні, твої рухи інші. Вони впевнені і плавні, жіночні і сексуальні. І якщо завтра ти вирішиш прийти взагалі без білизни, то йтимеш так, наче сьогодні на тобі найдорожчий комплект в твоєму житті. Щось мені підказує, що із «снуппі» такий ефект не пройде.

А ще я переконана, що депілювати ноги, тримати в порядку інші частини тіла, голити під мишками, вдягати гарну білизну, мити голову і чистити зуби потрібно незалежно від того чекає на тебе сьогодні секс чи ні) А ти в яких сьогодні трусиках?

4 коментарі:

Ольчик сказав...

Відколи це шовкові трусики парять попу...вони - вищий пілотаж, а снупі-попок і хеллоу-кіті рекомендовано студенткам, які не заробили на шовкову білизну!
Жінка одягається, миється і прихорошується для себе, а не для потенційного сексу! Не знаю як кому, а мені надзвичайно приємно зранку після душу на надухане приємним ароматом тіло одягнути дорогий комплектик білизни, який можливо вдвічі дорожчий за блузку Н&М. Так його не видно, але ти сама його відчваєш..ти - королева! Філософія проста - це як з туфлями. Брендові стильні туфлі add value to your outfit. А стильність, до речі, починається з білизни!

Bilka сказав...

Тоя правильно зрозуміла - ти свої лапки підіймаєш "за" сексуальну білизну?)

Foxy сказав...

А я можна від чоловічої часті населення? Бо я хоч з хвістом, а теж мужчина. Дякую;)
Я оце вам скажу що нема для чоловіка нічого кращого ніж незапланований секс. І нема нічого гіршого ніж неголені ноги і голуба баєчка в цей момент. Це зупиняє кращє ніж куля з 9мм Парабеллума. Назавжди. Особливо торкається заміжніх, і особливо тих з них кого щє збуджує гарна білизна.
Так шо, любі дівчатка, будьте будь ласочка як піонери -- завжди готові;)

Bilka сказав...

Ольчик, згадала ситуасьйон в тему!!! Foxy про баєчку каже, а ти згадай ту тетку на диско, яка знімала в стріп-полеті якийсь запраний ліфик. Здається біли він був позаминуого року... Хе-хе)))