06 травня 2009

Модна психологія

тиОстаннім часом декілька разів перетиналась з різними психологами. В школу дитину записати - співбесіда з психологом. "Дівчинко, замалюй білочку". Моя доця бере коричневий фломастер і малює. "Ой-ой-ой, дитину, а чому коричневий, може червоний чи рудий хочеш взяти?" "Ні", - каже впевнено моя доця, - "Білки ніякі не червоні". "Ти впевнена? (ой яка депресивна дитина, шепочуться) "Так впевнена - у мене у вікні білка живе, вона коричнева". Ну? І чия правда? Як на мене, то білка таки коричнева - не вірете, то перевірте на фотці справа) А от чому тьотькакрутийпсихолог вирішила, що червона? Напевно вона дальтонік (хоча, здається, це чоловіча хвороба). А коли мала потягнулась за чорним олівцем, щоб сову розмалювати, то вони мало зі стільців не позвалювались - жах! песемістично-деприсивний стан! дитина подавлена! Хі:-) Як на мене, то це позитивний результат того, що я противник купівлі зелених зайців з червоними вухами і базедовими очима на трасі Київ-Житомир.


В школу треба медична довідка. +1 психолог. Ця тітка запропонувала малій намалювати свій дім і ще якусь херню. А чому будинок червоний? (це прихована агресія! - вже сичить мені на вухо тьотя). Так він же цегляний, от і червоний! Я теж з донею згодна. Пів-Києва забудовано хмарочосами помідоркового кольору. Дитино, а де у твоєму будиночку двері? От! (домальовує). А чому вони закриті? (вона у вас дуже замкнута, - нашіптує мені тривожно). Бо у нас в будинку кодовий замок - от і закриті))). Ми ржали, коли вийшли на влицю. Але особливо мені сподобався висновок про конфлікти між мною і донькою на основі того, що у нас резус фактор різний... Може щось є таке розумне і це правда? Приймаю лінки)... А може я просто безумна мамашка?)))

7 коментарів:

Foxy сказав...

Так зараз i визначимося з Вами, мамаша:) Лисиця-знавець психологii попрактикуе. По-перше, намалюйте кавун, по-друге намалюйте ваше авто, по-трете намалюйте лисицю, а по четверте - банкноту в сто доларiв (це мiй гонорар:) Малюнки надсилайте разом з аналiзом крови:)
Ясю-то в школу беруть?:)

Bilka сказав...

Ну от так вийшло) - дещо примытивно, але який ще стиль малювання може бути у базової білки? Лише примітивізм! Докторе, я жити буду?)

Foxy сказав...

Хм-м-м... Жити ви будете... Навіть непогано. Бо в сусідній палаті живе Наполеон, а через коридор -- Алла Пугачьова...

Bilka сказав...

Це натяк на мою божевільність?:-)

Flat Cat сказав...

Ну шо ви таке кажете, який же це натяк... Це констатація факта:)))

Bilka сказав...

Вимагаю експертних роз'яснень!

Foxy сказав...

Ну я оце не знаю хто такий Flat Cat і що це в нього за експертна оцінка така... Але дивлячись на ваших білок схожих на чортей можу сказати що ва диявольська білка:)