11 жовтня 2009

Принцип горнятка

Зробити, зліпити, створити маленьке глиняне горнятко – от що я зараз хочу. Я вже бачу його форму, розмір та колір. Невеличке – його боки можна охопити долонями. Пузате і мілке. Верх вужчий, а колір глибокий теракотовий… Орнамент простий – дитячий. Грайливі різнокольорові хвильки жовта, рожева і синя охоплюють мій горщик у веселе коло. І хто знає, чи вийшов би він таким як я собі його уявила – просто хочеться зробити. Глини нема.

Спочатку бажання і смутне розуміння теми, потім клавіші та листок ворду перед моїми очима. Куди я подіну результат? В нору, вам, недописане чи My Documents… Не важливо. Головне створити. Якщо нічого немає, то не буде і з чого вибирати:) Хочу зліпити горнятко.

2 коментарі:

Bilka сказав...

"доліпила" і дуже з цього щаслива:)

Анонім сказав...

Как говорилось на [url=http://www.soki.tv]Seexi.net[/url] Ктонить использует? Нравится? Действительно удобно и безопасно? Я купила для коризночек, а они пахнут так сильно. Ваши сильно новые пахли?
У вас какой компании? Мои типа сделаны в Италии, такая сине-бардовая упаковка, на букву R название, упаковку выбросила, точно не помню.
Её можно в первый раз пустую прогреть в духовке? или же лучше с водой?